Amit nyújtunk

Szolgáltatásaink

Szabás – varrás

Bejelentkezés

Időpontegyeztetést követően szeretettel várjuk a szabóság műhelyében, Debrecenben. Már tervezéskor át kell látnunk a teljes folyamatot, az anyagválasztáson is sok múlik, ehhez egyedi varrás párosul.

Első találkozás

Kivitelezési szempontból is tanácsokkal látjuk el. Az első találkozáskor már megtörténik a méretvétel és a szövet kiválasztása, mely lehet hozott, a helyszínen választott vagy katalógusból megrendelt textil.

Egyedi tervezés

Amennyiben tökéletesen személyre szabott egyedi designt szeretne, igénybe vehető a tervezés során Tóth Sebastian divattervező támogatása, stílustanácsadói, tervezői szolgáltatása.

Kivitelezés

A készítés során 1-2 próba alkalmával tökéletesítjük, Önre szabjuk az egyeztetett ruhadarabot, melyre minden esetben átvasalási garanciát vállalunk.

Áraink

A termék szabása, varrása, készítése legtöbb esetben egyedileg kalkulált ár szerint kerül megrendelésre, bár vannak kivételek. Kétrészes öltönyök katalógusból rendelt szövet esetén 110.000-250.000Ft-ig kaphatóak, illetve helyszínen választott textilből 70.000 Ft-tól már elérhetőek.

varrás
divattervezés

Egyedi tervezés

Stílustanácsadás

A tervező

Tóth Sebastian divattervező a ruhadarabok megálmodója, aki a designt Önre szabja.

“A férfiak eleganciáját nagyban határozza meg egy jól választott zakó, melynek egy mandzsettagomb is lényeges eleme lehet! A megjelenés fontos, egy Férfi kelléktárából nem hiányozhat egy elegáns darab.”

Az igény feltérképezése

Saját, jól megválasztott stílusunk helyettünk beszél! Feltérképezzük személyiségét, stílusát, meglévő kedvenc darabjaidat, amennyiben azokhoz illő darabot szeretne. Beszélgetünk. Tudnunk kell mi a cél, mennyire szeretne provokatív lenni, nyomot hagyni vagy épp az ellenkezőjét elérni.

Az alapanyagok kiválasztása

Nagy szerepet kap a kényelmes viselet, laza szabás, finomabb szövetek összhangja. Jó minőségű, prémium olasz, angol szövetekkel dolgozunk (Scabal, Marchesi, Carnet), hiszen egy ruhadarab tervezése a méteráru kiválasztásával kezdődik és határozza meg annak minőségét.

Áraink

A tervezés, stílustanácsadás minden esetben egyedi ajánlat alapján zajlik. Alkalmanként szezonálisan kiállított darabjaink is megvásárolhatóak.

Önnek miben segíthetünk?